april 24, 2018 0

Så spelas lotto

Att spela lotto är enklare än att spela de flesta andra spel. Många andra spel kräver att man sätter sig in i spelet för att utforma en strategi men så är inte fallet med lotto. Eftersom det helt styrs av slumpen behöver man inte fundera över någon strategi.

Man kan helt enkelt chansa vilt och ändå ha en lika god vinstchans som någon annan. De som tycker om att spela men inte känner att de har speciellt mycket tid borde definitivt testa något av alla lotterier.

Välj ut nummer

Vad går då lotto ut på? Det är faktiskt väldigt enkelt. Som spelare är det enda man behöver göra att välja ut vilka nummer man vill satsa på. Hur många ordinarie nummer samt tilläggsnummer som ska väljas ut kan variera från ett spel till ett annat.

Man kan antingen kryssa i de nummer som man tror kommer att ge tur, eller så väljer man helt enkelt att låta slumpen avgöra även här. På de flesta lotterier finns nämligen ett alternativ som man kan välja, där en rad slumpas fram.

Chansen att vinna minskar inte på grund av att man väljer denna, eftersom det helt är slumpen som avgör vilka nummer som dras.

När man har kryssat i tillräckligt många nummer och tilläggsnummer återstår bara betalningen. Vilka betalningsmetoder som erbjuds beror på vilken lottosajt man spelar på, men ofta går det bra med exempelvis kortbetalning.

Invänta dragningen

Nästa steg blir givetvis att invänta dragningen. Hur ofta dragningarna sker samt på vilka dagar avgörs av vilket lotteri man har valt. Vissa lotterier har bara en dragning per vecka medan andra lotterier har två eller i vissa fall tre dragningar i veckan.

Den som är riktigt nyfiken och har svårt att ge sig till tåls kan välja att följa dragningen live men de flesta går in i efterhand och kontrollerar hur den senaste dragningen gått.

Nämnas bör att man som spelare kan välja redan när man lämnar in sin rad hur många dragningar den ska delta i. Man kan välja om den ska delta i en dragning eller i veckans alla dragningar, och man kan även kryssa i att man vill att den ska delta i dragningarna x antal veckor framöver.

Många anser att det är väldigt praktiskt att låta raden spelas vecka efter vecka, eftersom man då inte riskerar att glömma bort att lämna in en ny rad i tid. Man vill ju inte gå miste om en vinstchans.

vinst på lottodragning

© Copyright 2018. LottoSpelaren. Designed by Space-Themes.com.