Kända lotterier

Det pratas en hel del om lottospel nu för tiden. Det dyker då och då upp nyheter som handlar om närmast osannolikt stora vinster och oftast är det just på någon typ av lotteri som vinsterna kommit.

Tidigare kände de flesta svenska spelare bara till det svenska spelet Lotto.

I och med att många nu spelar online har dock vyerna vidgats på spelmarknaden och det finns nu ett flertal lotterier som är bekanta för de svenska lottospelarna.

Det är inte bara utbudet som blir bättre, även tekniken utvecklas och du kan idag spela utan konto på både på lotto, casino och betting (ref. bettingutankonto.org)

Enorma vinster

vinn pengar på lotteriDet kanske allra mest kända lotteriet är Eurojackpot. Det går att spela på nätet givetvis och tusentals svenskar deltar i dragningarna varje vecka, i hopp om att just de ska kamma hem nästa mångmiljonvinst.

Hittills har jackpotten hamnat i vårt grannland Finland vid flera tillfällen men ännu inte i Sverige. Många håller dock tummarna stenhårt för att det ska bli ändring på detta snart. Rimligtvis borde någon stor vinst hamna i vårt avlånga land snart och då har alla som spelar lika stor chans att vinna.

Den hittills största vinsten som delats ut på Eurojackpot låg på över 46 miljoner Euro, det vill säga över 400 miljoner svenska kronor.

Andra kända lotterier

Eurojackpot är inte det enda kända lotteriet. Det finns gott om välbekanta, spännande lottospel. Dit hör bland annat Powerball och Mega Millions. Även Euromillions är ett namn som klingar bekant för många.

Dessa lotterier förekommer på de flesta lottosajter, vilket gör att det är enkelt att spela en rad och delta i dragningarna för alla som vill.

De största lottosajterna erbjuder även många andra, lite mindre kända spel, och det kan vara en god idé att även ge de mer okända spelen en chans. Är man ute efter jackpotten är det förstås viktigt att man undersöker hur stor jackpotten är.

På Eurojackpot är det ofta en jackpot på flera hundra miljoner kronor som lockar. Även spel som Powerball och Mega Millions brukar ha stora jackpottar att spela om. Ett annat spel med flera hundra miljoner kronor i potten är SuperEnaLotto.

Den som har turen på sin sida och vinner det spelet kan vinna över 800 miljoner kronor. För de flesta är det svårt att ens tänka sig vad man skulle göra om man plötsligt fick in så mycket pengar på kontot, men för någon lycklig vinnare där ute kommer drömmen om en sådan storvinst så småningom bli verklighet.

Med lottospel på nätet får spelare runtom i Sverige möjlighet att spela på andra länders stora lotterier.

© Copyright 2018. LottoSpelaren. Designed by Space-Themes.com.